Blog

Taller Eurostars 2018

L’Institut Valencià de Competitivitat (IVACE), la Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) organitzen un taller per a orientar a les entitats interessades a presentar una proposta a la pròxima data de cort del Programa EUROSTARS (CoD – 13 de setembre de 2018).

IVACE efectuarà l’obertura del Taller. A continuació es realitzarà una presentació de CDTI, centrada a ressaltar les funcions i rol d’aquesta entitat en el Programa Eurostars-2, per a posteriorment introduir aquesta iniciativa que persegueix el finançament dels projectes d’I D propers a mercat liderats per Pimes intensives en I D.

Se celebraran reunions bilaterals entre experts sectorials de CDTI i les entitats que prèviament ho hagen sol·licitat. (El termini límit per a sol·licitar aquestes reunions finalitza el 2 de juliol de 2018, a les 10:00h i s’atendran per ordre d’arribada).

El taller tindrà lloc en el Saló d’Actes de la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre (C/Castán Tobeñas, 77. València) el 5 de juliol de 2018, en horari de de 09:00 a 13:15h i la inscripció serà gratuïta. Consulta tota la informació detallada ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.