Blog

Les freqüències de la TDT es preparen per a un nou dividend digital

Tots recordem el dividend digital que va vindre després de la TDT i va suposar l’alliberament de les freqüències des de 790 MHz fins als 862 MHz, aquestes freqüències van passar d’estar assignades per a ús de la televisió a ser per a ús de telefonia mòbil i dades. Ja en eixe moment es comentava que hi hauria un segon dividend que suposaria el mateix canvi d’ús de les freqüències entre 700 MHZ i 790 Mhz.

La CNMC ha publicat un informe relatiu a aquest procés de canvi en el qual analitza com va a quedar la TDT per al 2020, data límit proposada per a l’alliberament d’aquest tram de l’espectre radioelèctric per a l’ús del 5G.

Per a més informació sobre el segon dividend digital teniu esta notícia que es fa ressò de l’informe comentat.


Comentaris

por

[…] ja comentem en una altra ocasió, entre l’any que ve i el 2020 tindrem un segon dividend digital. Fenitel es va reunir amb […]

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.