Blog

Beques Talent Dona

Banc Santander organitza la II edició de el Programa de Beques Talent Dona, entre juny i octubre de 2018, estarà obert el termini de presentació de candidatures.

Concedeix 25 ajudes econòmiques a dones per a la realització de màsters i postgraus de matèries en l’àmbit STEM (ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques) i la realització de pràctiques formatives en Banc Santander.

L’objectiu del Programa és fomentar de manera activa el desenvolupament del talent femení i facilitar la seua incorporació al mercat laboral. Es dirigeix a dones que estiguen matriculades en un màster o curs de postgrau impartit per una universitat o centre adscrit a una universitat entre gener i octubre de 2018 i complisquen els requisits especificats en les bases.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.