Blog

Recorda que pots adherir-te al registre d’assessors digitals Red.es

Red.es el passat mes de febrer, va engegar el Programa Assessores Digitals, amb la finalitat d’impulsar la transformació digital de les pimes i autònoms a través d’ajudes dinerarias als mateixos, per a la contractació de serveis d’assessorament personalitzat a agents especialitzats, per a la digitalització dels seus processos (gestió del negoci, relació amb tercers, comerç electrònic i digitalització de serveis i solucions).

La invitació està dirigida a proveïdors de serveis d’assessorament, amb la finalitat d’acreditar a les empreses que podran ser triades pels beneficiaris de les ajudes per a la prestació d’aquests serveis, d’acord amb els requisits de la Convocatòria i les Bases.

En aquesta entrada del COITCV/AVIT pots consultar el perfil de l’assessor digital, les condicions per a donar-te d’alta i com realitzar la inscripció en el registre de assessors digitals. Si tens algun dubte, consulta’ns.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge