Blog

Accenture: “Així és el consumidor digital en 2018”

Accenture ha elaborat un informe en el qual explica com és el consumidor digital en 2018.

El  objectiu  d’aquest informe és identificar, exposar i analitzar les principals tendències que caracteritzen la demanda dels nous consumidors a Espanya, així com la seua comparativa amb els països del nostre entorn.

A més, és una eina i una guia per a les empreses que volen transformar-se, ja que inclou una anàlisi detallada de les implicacions i les oportunitats per al sector de les telecomunicacions en cadascuna de les tendències.

Presenten cinc tendències extretes i analitzades basades en la 2017 Accenture Digital Consumer Survey, realitzada a nivell global en 23 països a 23.000 persones, que permet proporcionar una guia de les claus per a conquistar al consumidor d’avui dia i entrar a liderar els serveis de les nostres noves llars digitals.

Coneix els resultats de l’informe en el següent enllaç.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.