Blog

Noves tecnologies per a les platges

La revolució tecnològica arriba també a les platges a l’estiu. Els socorristes disposen cada vegada amb més dispositius per a fer la seua labor eficaçment, en aquest sentit, alguns compten ja amb drones per a detectar nadadors en perill, confirmar avisos d’emergència i identificar embarcacions a la deriva. També s’han instal·lat en la província de València sensors per a monitorizar temperatura i qualitat de l’aigua, velocitat del vent i intensitat dels rajos ultraviolat, alguns d’ells incorporats en boies intel·ligents.

D’altra banda els propis banyistes poden portar-se la seua pròpia tecnologia, com a polseres amb flotador incorporat o sistemes d’alarma.

A poc a poc el futur tecnològic es fa present en les nostres vides de manera silenciosa. Més informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.