Blog

Jornada: Les claus del crowdfunding a través d’un cas d’èxit: NiceBalls en Kickstarter

EEME BS organitza la jornada: “Les claus del crowdfunding a través d’un cas d’èxit: NiceBalls en Kickstarter”

En aquesta sessió,  la directora d’estratègia d’Imaginar-te ens explicarà com es va gestar el projecte NiceBalls. Quins factors van afavorir el seu viralización, quines decisions clau es van prendre per al seu llançament en Kickstarter, com es va arribar a aconseguir el suport de 772 patrocinadors i el finançament total del projecte, i quines dificultats es van superar durant el procés.

La sessió tindrà lloc el pròxim 16 d’agost en horari de 19:00-21:00hen l’EEME Business School (Alacant), concretament en la seua Aula Magna que compta amb un aforament de 50 places. L’entrada és gratuïta però per a poder assistir és necessari emplenar el formulari d’inscripció prèvia de la Master Class. Pots consultar tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.