Blog

Si no fem res, què ocorrerà amb la bretxa digital?

A través de el servei de comunicació del COITCV, els enginyers de telecomunicació acosten a la societat les noves tendències tecnològiques, les últimes aplicacions i la influència que estan tenint, o tindran, aquestes en els nostres hàbits de vida i per tant en la societat, la importància d’invertir en l’avanç del nostre sector, perquè afecta al desenvolupament econòmic global del territori. Si com a expert vols col·laborar en aquesta labor de difusió tecnològica, comunicanoslo enviant un mail a coitcv@coitcv.org

Els nostres companys Marta Mateu i Juan Alegre, descriuen l’estat del desenvolupament de les xarxes NGA a la Comunitat Valenciana, els motius i les propostes que des del COITCV s’han donat a la GVA per a impulsar el desenvolupament digital de la CV. Pots llegir la nota de premsa completa en ací.

Consulta altres articles de difusió en notes de premsa del COITCV/AVIT

COITCV/AVIT, difusió del coneixement

 Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.