Blog

Jornada Finançament 2018 per a Emprenedors i Pimes Innovadores. NEOTEC i CREATEC

CEEIs-CV, IVACE, CECV i REDIT organitzen juntament amb CDTIuna jornada informativa sobre les iniciatives de suport a Emprenedors i Pimes Innovadores, el programa de les quals i indicacions per a la inscripció trobareu en el document adjunt.

CDTI explicarà la nova convocatòria NEOTEC 2018 i es reunirà amb vosaltres perquè pugueu ultimar els detalls de les vostres propostes abans de la seua presentació. IVACE presentarà les novetats de la seua convocatòria CREATEC (Creació d’empreses de Base Tecnològica) prevista per a publicar abans de final d’any.

La jornada es realitzarà el pròxim 11 de setembre en el Saló d’Actes de la CEV (Plaza Conde de Carlet, 3 València). Tota la informació podràs trobar-la ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.