Blog

Focus Pime i Emprendimiento València

Focus Pime i Emprendimiento és una iniciativa promoguda i finançada en anys anteriors per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprendimiento i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Enguany està previst sol·licitar el finançament de l’IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unió Europea.

La jornada es realitzarà el pròxim 18 de setembre de 2018 de 09:30 a 14:00 en Innsomnia (Saló D’Actes Moll de Ponent – Base 2, 46024 València.

Pots consultar el programa, els ponents i inscriure’t ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.