Blog

Jornada Disseny d’estratègies de màrqueting basades en estats emocionals

El dijous 13 de setembre de 2018 de 16:15 a 19:30 hores, en el saló d’actes de CEEI València (Av. Benjamí Franklin 12 – Paterna -) tindrà lloc la jornada “Disseny d’estratègies de màrqueting basades en estats emocionals”.

En l’escenari competitiu actual és necessari definir estratègies d’impacte que puguen cridar a l’acció al públic objectiu. En aquest sentit, no és facil captar l’atenció i diferenciar-se, per la qual cosa un model basat en estats emocionals per al disseny d’estratègies és una eina molt poderosa. Es donarà a conèixer el model basat en els 12 estats emocionals, que serveixen com a nucli per a dissenyar estratègies de màrqueting per a productes o serveis.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.