Blog

Col·loqui + Taller: “Tecnologia al servei de les emocions”

CEEI Castelló organitza la jornada: “Tecnología al servei de les emocions”

En aquest esdeveniment combinaran una part teòrica on a través de mini xarrades es transmetrà i compartirà coneixement sobre tecnologia & emocions, així com exemples, casos d’èxit, curiositats, experiències, etc. I una altra part amb caràcter més pràctic en la qual es realitzarà un taller on es facilitaran els “tips” que estimularan la creativitat tecno-emocional per a la generació de reptes tecnològic-emocionals que donen continuïtat al treball realitzat durant la jornada.

El objectiu és que les empreses generen els seus propis reptes on la tecnologia estiga al servei de les emocions i que tinguen un propòsit de continuïtat i seguiment.

Es realitzarà el pròxim dijous, 13 de setembre de 2018 de 09:00 a 14:00 en el saló d’actes de CEEI Castelló (Ronda Circumval·lació 188, Castelló de la Plana- Castelló). Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.