Blog

Les ofertes d’ocupació TIC d’agost pugen un 8,3%

Segons el estudi de ticjob.es entre l’1 i el 31 d’agost de 2018. El volum d’ofertes d’ocupació del sector de les Tecnologies de la Informació en el mes d’agost ha sigut de 10.007, la qual cosa suposa un augment del 8,3% respecte al mateix període de l’any anterior.

Entre els posats més demandats del sector IT, del total de les ofertes publicades, destaca, de nou, el de programador, seguit d’analista-programador i consultor (especialista).

Quant a les tecnologies més sol·licitades per les empreses durant el mes de juliol, han sigut Java, Javascript, .NET i SQL.

Respecte a la experiència requerida, les ofertes que sol·liciten candidats amb una experiència d’entre dos i cinc anys han sigut les de major volum seguides de les quals requereixen una experiència major de cinc anys.

El tipus de contracte més reclamat al juliol de 2018 ha sigut l’indefinit en un 70% de les ofertes. En segon lloc, es troba el temporal amb el 18% i per a freelance el 8%.

Les regions a Espanya on hi ha hagut major volum d’ofertes d’ocupació del sector han sigut, en aquest ordre: Madrid, Catalunya i Galícia.

Pots consultar totes les dades ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.