Blog

Aprovat el Reial Decret Llei per a la trasposició de la Directiva NIS sobre ciberseguridad

El Consell de Ministres va aprovar el 7 de setembre mitjançant un Reial Decret Llei la transposició de la Directiva NIS, que tracta sobre mesures per a garantir un elevat nivell comú de seguretat en xarxes i sistemes d’informació en la Unió Europea.

Una vegada publicat en el BOE i convalidat en el Congrés, facilitarà la prestació de serveis amb abast transeuropeu a l’establir requisits similars en seguretat a tots els prestadors de serveis digitals. Un dels objectius és millorar l’eficàcia en la lluita contra els delictes informàtics reduint els seus efectes contra la seguretat pública.

Més informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.