Blog

“Pla de Reorientació Professional” SEOP

Des del Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SEOP) et conviden a participar en la sessió “Plan de Reorientació Professional” que se celebrarà el dijous 20 de setembre a les 18h.

Aquesta xarrada està dirigida a tots aquells Enginyers de Telecomunicació inscrits a l’AEIT (associats i estudiants-associats) que es plantegen o desitgen conèixer com dur a terme un canvi de sector o de posició i consideren aquesta possibilitat com a complexa i en molts casos impossible.

La durada del taller serà de 3 hores, l’assistència és gratuïta i podrà realitzar-se tant presencial (carrer General Arrando, 38, Madrid) com telepresencial. Important indicar la modalitat d’assistència en el camp de “Observacions” del formulari d’inscripcions.

Pots consultar tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.