Blog

“Pla de Reorientació Professional” SEOP

Des del Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SEOP) et conviden a participar en la sessió “Plan de Reorientació Professional” que se celebrarà el dijous 20 de setembre a les 18h.

Aquesta xarrada està dirigida a tots aquells Enginyers de Telecomunicació inscrits a l’AEIT (associats i estudiants-associats) que es plantegen o desitgen conèixer com dur a terme un canvi de sector o de posició i consideren aquesta possibilitat com a complexa i en molts casos impossible.

La durada del taller serà de 3 hores, l’assistència és gratuïta i podrà realitzar-se tant presencial (carrer General Arrando, 38, Madrid) com telepresencial. Important indicar la modalitat d’assistència en el camp de “Observacions” del formulari d’inscripcions.

Pots consultar tota la informació ací.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge