Blog

Conferència: “El Senat com a càmera de representació de les Comunitats autònomes”

El COITCV forma part de Unió Professional València (UPV – agrupació de més de 40 col·legis professionals de València), per la qual cosa els nostres col·legiats, poden beneficiar-se dels serveis oferits pels altres col·legis professionals. El COITCV també és membre de Unió Professional Alacant,

Entre els col·legis d’UPV tenim al Col·legi Notarial València que ofereix una sèrie de jornades commemoratives del 40 Aniversari de la Constitució. La pròxima conferència serà impartida per el Excm. Sr. D. Pío García-Escudero Márquez, President del Senat, el dilluns 24 de setembre a les 19:30 hores, en els Salons del Col·legi Notarial de València.

Consulta el calendari complet de conferències dins d’aquest cicle ací. La assistència a les jornades és gratuïta però és indispensable inscriure’s enviant un mail a jornadas@cnotarial-valencia.comDescàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.