Blog

La fibra òptica es reinventa

La fibra òptica va tindre un començament lent però en els últims anys el seu desplegament està sent ràpid i imparable. Tal és el cas que actualment, quan encara s’està tractant d’amortitzar la fibra desplegada i acabant de tirar la fibra per tots els pobles, ja s’està desplegant fibra òptica per a serveis que actualment no es poden usar.
S’està planejant elevar la velocitat oferida per al vídeo streaming a resolució 8K, processament en directe de càmeres de tràfic amb intel·ligència artificial, jocs online amb mínima latència, i la realitat virtual i experiències immersives.
Per a donar servei en el futur, apunten les operadores, caldrà crear un enfocament end-to-end per als clients, industrialitzar totes les capes de la xarxa i crear una nova arquitectura de telecomunicacions basada en la intel·ligència artificial.
Ve un canvi en l’arquitectura i gestió de les xarxes amb intel·ligència artificial sustentades en fibra òptica. Tens més informació ací.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.