Blog

#VLCTESTING18

El COITCV col·labora en el #VLCTESTING18, organitzat per el ITI, en aquesta edició baix el lema “Don’t be a dummy“.

El testing és vital per al desenvolupament de software. Igual que els Crash test dummies es van convertir en essencials per a les proves automobilístiques, un projecte de desenvolupament de software sense activitats de prova pot fer estavellar el producte abans d’iniciar la seua marxa.

#VLCTESTING18 tindrà lloc els pròxims 28 i 29 de novembre en la ciutat politècnica de la Innovació.

No t’estavelles amb els teus projectes, veuen al VCLTESTING i aprèn les millors pràctiques, tècniques i eines en test de software.

Consulta tota la informació i inscriure’t ací. Inscriure’t amb entrada tipus “ANTICIPADA” fins a completar el contingent. Si quan vages a inscriure’t ja s’han esgotat les entrades de modalitat “anticipada”, sol·licita el codi de col·laborador del COITCV/AVIT enviant un mail a coitcv@coitcv.org.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.