Blog

Desdejuni professional: Lligen manufacturing vs Lligen management

Progressa Lligen i ADL, Associació per al Desenvolupament de la Logística, et conviden a el desdejuni professional Lligen Manufacturing VS Lligen Management que tindrà lloc dimecres que ve 17 d’octubre a les 09.30 h a València.

Es tracta d’un esdeveniment gratuït en el qual comptarem amb la participació de Armando Rotea, CEO de Corvan i Sergio Cots, Chief Plant Officer de Picda que ens explicaran les seues pròpies experiències en la implantació del Lligen Management i Lligen Manufacturing.

Inscribete i consulta tots els detalls de l’acte ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.