Blog

Jornada: Impressió 3D en la indústria

Càmera València des de la seua divisió “Tecnologia per als negocis” organitza la jornada “Impressió 3D en la indústria: Estalvi de costos, millora de processos i noves oportunitats de negoci”.

El objectiu de la jornada és conèixer diferents models d’impressores i escáneres tant en tecnologia SLA, FDM i escanege professionals, així com donar a conèixer les aplicacions de la impressió 3D en el sector industrial a través de casos reals.

La jornada tindrà lloc el dimecres 24 d’octubre a les 9:00 hores en la seu de Càmera València, situada en Poeta Querol, 15 de València. Consulta els detalls de la jornada i inscribete ací.Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.