Blog

Màster en Operativa Logística

La Escola de Negocis Lluis Vives (Cambra de comerç de València) i ADL| Associació per al Desenvolupament de la Logística organitzen el Màster en Operativa Logística .

Es tracta d’un màster gratuït ja que tenen empreses col·laboradores que estan interessades a abonar a l’alumne l’import del Màster en Operativa Logística a canvi de realitzar pràctiques en l’empresa, executant un projecte real, mitjançant un conveni de cooperació educativa.

El Màster en Operativa Logística et permet aplicar en la realitat els coneixements que vas adquirint durant el màster, amb l’avantatge que a més d’obtenir un títol màster, obtens quasi un any d’experiència en una empresa. La durada de les pràctiques seran d’octubre de 2018 a juliol de 2019.

Si vols obtenir més informació, pots consultar-la en el telèfon: 961311509 (horari d’oficines: de 8 a 15 h. de dilluns a divendres) o en el correu: sviolero@adl-logistica.org a l’atenció de Sonia Violero (hauràs d’indicar que vas de part del COITCV/AVIT)


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.