Blog

#YaSomosFuturo

El COITCV col·labora en l’esdeveniment organitzat per #YaSomosFuturo, moviment de suport al desenvolupament de xicotets empresaris, autònoms i professionals. .

El objectiu de l’esdeveniment és faciltiar ferramentes i crear un ambient de networking per a la generació de negoci entre els assistents. L’esdeveniment pretén posar en valor i destacar el paper fonamental en el desenvolupament econòmic dels autònoms i xicotets empresaris per la seua capacitat de generar riquesa, ocupació i aportar a la societat una millor cohesió social i equilibri entre l’economia basada en grans empreses i multinacionals i el creixement dels xicotets negocis dels professionals i autònoms aportant serveis i oficis especialitzats.

Consulta tota la informació sobre l’esdeveniment i inscribite ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.