Blog

Taller: Estratègia d’Implantació de Big Data per a Managers

Institut Tecnològic de Productes Infantils i Oci (AIJU) organitza el taller: “Estrategia d’Implantació de Big Data per a Managers”

El objectiu del taller és resoldre els dubtes amb les quals s’enfronten els equips directius a l’hora d’implantar una estratègia de Big Data en la seua empresa. Així, es cobreix des d’una ullada a casos pràctics en matèria d’explotació i analítica de dades, passant per una revisió de les principals tecnologies que avui dia poblen l’horitzó de Big Data (per a ingesta massiva, consulta, anàlisi, visualització%o2026), fins a un roadmap per a l’adopció d’aquestes tècniques i tecnologies en les nostres empreses.

Dirigit a tècnics, operaris, responsables d’I D, Gerents.

Es realitzarà el pròxim el dijous, 18 d’octubre de 2018 de 10:00 a 17:00 en AIJU (Av. de la Indústria, 23- Ibi-Alacant). Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.