Blog

MUM València – MikroTik User Meeting

Viasat  posa al servei dels col·legiats/associats del COITCV/AVIT i de les empreses del Parc Empresarial AVIT, 15 invitacions per a assistir a el MikroTik User Meeting que tindrà lloc demà, 5 d’octubre en el Sercotel Sorolla Palace Hotel. 

L’esdeveniment comença a les 9:00 i finalitza a les 17:00. Les invitacions que ens faciltia Viasat inclouen  router MikroTik de regal i lunch. En l’esdeveniment estan registrats més d’1.200 operadors i instaldores de tota Espanya.

Si estàs interessat en una d’aquestes invitacions, sol·licitala enviant un mail a coitcv@coitcv.org, i t’enviarem el codi d’invitació necessari per al registre en l’esdeveniment.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.