Blog

Segon dividend digital, subvencions “reantenización”?

Com ja comentem en una altra ocasió, entre l’any que ve i el 2020 tindrem un segon dividend digital. Fenitel es va reunir amb el director general de Telecomunicacions i calcula entre 100 i 600 euros el cost d’adaptació per instal·lació.

De la mateixa manera els administradors de finques demanen que s’agiliten les subvencions per a la “reantenización“. El canvi d’assignació de freqüències i el procés per a adaptar les capçaleres i, en alguns casos afegir filtres a l’eixida de l’antena, serà similar al que vam tenir fa pocs anys. Caldrà estar atents a les publicacions de lleis i tenir-ho en compte per als nous projectes i annexos.

Més informació sobre la Decisió 2017/899 del Parlament Europeu i del Consell sobre l’ús de la banda de freqüència de 470-790 MHz en la Unió ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.