Blog

Congrés d’Edificis Intel·ligents IoT

El Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació (COIT), organitza el congrés “Telecomunicaciones en edificis intel·ligents”, sota el lema: IoT, L’internet de les coses, “o2018Congress on Telecommunications in Smart Buildings”.

Durant una jornada s’abordarà la temàtica de la connexió de l’edifici com un ens més de la ciutat. La implantació dels nodes IoT en els edificis, suposaran un canvi important quant al concepte del propi edifici com a objecte intern de la ciutat intel·ligent, receptor i generador d’informació útil per a la seua gestió, així com per a la gestió de la Smart City.

El Congrés estarà obert als sectors de l’arquitectura i l’enginyeria, amb la participació de professionals i experts de tots dos sectors. També es comptarà amb la participació de destacats responsables de l’àmbit de l’edificació. Aquest Congrés compta amb la col·laboració del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Madrid (COAM).

El congrés es realitzarà en el auditori del COAM (C/ Hortaleza 63, 28004, Madrid, Espanya) el pròxim 25 d’octubre de 2018 a partir de les 9:00h. Consulta tota la informació i realitza la teua inscripció ací.