Blog

El Govern aprova la primera convocatòria per a la concessió d’ajudes a projectes pilot de tecnologia 5G

El Govern va publicar el 3 d’Octubre del 2018 en el BOE (Ordre ECE/1016/2018, de 28 de setembre) d’acord amb l’establit en el Pla Nacional 5G,  la primera convocatòria que estableix les bases reguladores per a la concessió de subvencions a projectes pilot de tecnologia 5G.

Els objectius específics de la Secretaria d’Estat per a l’Avanç Digital es troba l’enfortiment de la competitivitat de les empreses TIC a fi de que les mateixes contribuïsquen a la transformació digital de l’economia i la societat. Per a aconseguir dita objectiva, s’aposta per l’impuls de la I D i en el sector TIC i l’especialització de la intervenció pública en les Tecnologies Digitals Habilitadoras.

Las ajudes tenen com a objectiu facilitar a operadors, subministradors i fabricadors d’equips i indústria en general, començar a adquirir experiència amb aquesta nova tecnologia, així com explorar noves funcionalitats d’aquesta, tot açò amb la finalitat de contribuir al sorgiment d’un ecosistema 5G.

En el procediment de selecció podran participar empreses o unions temporals d’empreses constituïdes a aquest efecte. El beneficiari serà el responsable de l’execució del projecte i de justificació de les despeses.

Pots consultar tota la informació en el BOE.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.