Blog

FHT – “Telefonia Rural”

El Fòrum Històric de les Telecomunicacions (FHT) organitza la jornada “Telefonia Rural” dins de el Cicle d’Innovacions Pròpies amb el qual el Fòrum mostrarà en diferents jornades i publicacions el resultat de fer coses útils per al desenvolupament general de la Societat utilitzant les tecnologies disponibles i en maduració en aqueix període.

Aquesta primera jornada permetrà conèixer i/o recordar com els enginyers van poder donar resposta a la urgent demanda de comunicació telefònica en el mitjà rural, fent ús amb enginy de les tecnologies emergents en l’època.

Es realitzarà dijous que ve 18 d’octubre a les 18:00h en el Institut de l’Enginyeria d’Espanya (C/General Arrando, 38). Pots seguir-la en directe a través del seu canal de Youtube.

Pots consultar la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.