Blog

Rellança el teu startup

El dia 7 de novembre de 2018 de 10:00 a 12:00 hores en CEEI València, Aula Formació. Edifici B (Av. Benjamí Franklin 12. Paterna – València-) tindrà lloc la jornada “Rellança la teua startup: Metodologies i eines que t’ajudaran a millorar els resultats del teu negoci”.

En el taller, experts del CEEI València, mostraran diverses propostes que t’ajudaran a aconseguir millors resultats i una major tornada en la teua empresa. Es tractarà de detectar i analitzar el problema, dissenyar i implementar solucions, utilitzant diferents metodologies de desenvolupament, que juntament amb la cerca de finançament i possibles ajudes/subvencions, poden ser la clau del rellançament del teu negoci.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció. Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.