Blog

7º Congrés “Les TIC i el sistema soci-sanitari”

COITAR/AITAR, amb la participació de el Servei Aragonés de Salut i l’Institut Aragonés de Ciències de la Salut, organitza el 7º Congrés “Les TIC i el sistema soci-sanitari” que tindrà lloc el pròxim dimecres 7 de novembre a partir de les 9.30 hores, en el Saló d’Actes dels Serveis Centrals del Salut (Plaça de la Convivència 2, 50017, Saragossa).

En aquesta edició , es donarà especial rellevància a les soluciones TIC enfocades a la mobilitat i teleasistencia en la prestació de serveis sociosanitaris; exposant un ampli ventall de prestacions noves que donaran una visió global del potencial existent en aquest terreny.

Consulta el programa detallat del Congrés. L’assistència és gratuïta per a col·legiats/associats del COITCV/AVIT, però has d’inscriure’t ací.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.