Blog

La subhasta d’espectre en els 700 MHz a principis del 2019

Com ja s’ha comentat en alguna ocasió, s’acosta un segon Dividend Digital que comportarà l’alliberament del rang de l’espectre radioelèctric entre els 700 i els 790 MHz, actualment destinats a televisió digital, en favor de la telefonia mòbil i el 5G.

El govern ha anunciat que la subhasta d’aquest espectre serà en els primers mesos del 2019 i marca el desplegament del 5G com un dels eixos principals en un futur proper, recordem que l’alliberament ha d’haver finalitzat per al 30 de juny del 2020, a més s’ha obert el termini per a presentar les sol·licituds d’ajudes per al desenvolupament de projectes pilots amb 5G dotat amb 20 milions d’euros.

Pots consultar la notícia completa ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.