Blog

El futur de l’ecosistema startup a València- València Digital Summit

La Associació Valenciana de Startups reunirà en el València Digital Summit a l’ecosistema innovador i tecnològic valencià en una jornada professional a la qual assistiran més de 500 persones: emprenedors, empresaris, inversors, startups, acceleradores, institucions, universitats, etc.

Experts internacionals i referents de l’ecosistema valencià debatran per a conèixer cap a on van les noves tecnologies, els nous models de negoci i l’impacte que tindran en les nostres vides. Un esdeveniment per a entendre el món que ve a través dels protagonistes que ho estan construint.

Es realitzarà el pròxim 16 novembre 2018 de 9:30 a 14:30h en el Palacio de Congressos València. Inscripció gratuïta. Consulta tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.