Blog

The Future of Jobs Report 2018 (World Economic Forum)

World Economic Forum ha publicat l’informe The Future of Jobs Report 2018.

L’informe assenyala que l’arribada de la Quarta Revolució Industrial està interactuant amb altres factors socioeconòmics i demogràfics, per a crear una tempesta perfecta de canvi de model empresarial en tots els sectors, provocant importants pertorbacions en el mercat laboral.

Preveu que sorgiran noves categories d’ocupacions, desplaçant parcial o totalment a unes altres, i que les habilitats requerides, tant en les ocupacions antigues com en les noves, canviaran en la majoria dels sectors i transformaran la forma i el lloc de treball de les persones.

També pot afectar de manera diferent als treballadors de tots dos sexes i modificar la dinàmica de la bretxa de gènere en la indústria.

L’informe Future of Jobs té com objectiu proporcionar informació específica sobre la magnitud relativa d’aquestes tendències per indústria i geografia, i sobre l’horitzó temporal previst perquè el seu impacte es perceba en les funcions dels llocs de treball, els nivells d’ocupació i les habilitats.
Pots consultar l’informe complet ací.

0 vegades llegit   -   No preferit   -   Envia el missatge


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.