Blog

Artificial Intelligence in Spain: How 277 major European companies benefit from AI

La Intel·ligència Artificial (IA) s’està acostant ràpidament a un punt en el qual és un element crític perquè les empreses de tots els sectors puguen generar ingressos, obtenir guanys i seguir sent competitives. No obstant açò, segueix sent un dels avanços tecnològics menys entesos en els temps moderns.

Microsoft va encarregar l’informe “Artificial Intelligence in Spain: How 277 major European companies benefit from AI”, realitzat per EY, per a comprendre com les grans empreses dels sectors i dels 15 mercats d’Europa s’enfoquen estratègicament en la intel·ligència artificial, la maduresa que adopten les tecnologies de la IA, la forma en què qualifiquen l’impacte i els beneficis de la implementació de la IA i el que perceben.

Pots consultar l’informe de forma gratuïta ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.