Blog

Cultura COITCV/AVIT: Palau dels Arts Reina Sofia. El llac dels cignes

Dins de la línia Cultura COITCV/AVIT ,en el marc de l’acord amb el Palau dels Arts Reina Sofia per a la temporada 2018/2019, s’ofereix als col·legiats/associats la possibilitat d’adquirir entrades per a El llac dels cignes amb un descompte del 20%, per a l’actuació de el dimecres 2 de gener de 2019 a les 20:00 hores. El preu final de l’entrada és de 43,20€ en zona 2. L’actuació es representarà en la Sala Principal (veure plànol).

Reserva les teues entrades enviant un mail a coitcv@coitcv.org amb l’assumpte “El llac dels cignes” indicant el nombre d’entrades que vols reservar abans del divendres 16 de novembre de 2018. El nombre d’entrades és limitat.

Pots sol·licitar tantes entrades com vulgues. NOTA: És necessari un nombre mínim d’inscripcions per a formar grup. Els interessats rebran via mail, el 19 de novembre, la confirmació de la reserva i les instruccions per a formalitzar el pagament.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.