Blog

Jornada: Com prendre decisions més conscients i rendibles

El dijous, 22 de novembre de 16:15 a 19:30h, en Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València, Av. Benjamí Franklin, 12 – Parc Tecnològic Paterna (València) tindrà lloc la jornada “Com prendre decisions més conscients i rendibles”.

Cada empresa i projecte parteix d’una estratègia que ha sigut, minuciosament pensada, reflexionada i dissenyada (o almenys hauria de tenir-la). D’altra banda, les pròpies empreses s’enfronten de tant en tant a decisions difícils que s’han d’analitzar (amb eines d’anàlisis de dades), sospesar i portar a la pràctica. I després, hi ha un nombre ingent de decisions, aparentment senzilles, que prenem en la vorágine del dia a dia laboral, de forma ràpida i inconscient.

En aquesta jornada anem a conèixer i detectar aquestes últimes decisions, comprovar el seu abast, per a aconseguir que siguen més conscients i renda.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.