Blog

Trobada Alacant – SmartAlicante

El COITCV/AVIT organitza, amb la col·laboració de la Universitat d’Alacant (UA), la Universitat Miguel Hernández (UMH), i el patrocini de Banc SabadellEncamina i Tyris Programari, la XVII edició del Trobe Telecomunicacions d’Alacant, sota el lema Smart Alacant.

L’esdeveniment tindrà lloc el dimecres 28 de novembre de 2018 a partir de les 18:30 hores en la Seu Central de Banc Sabadell (veure plànol).

El objecte de la Trobada és donar a conèixer les possibilitats professionals que ofereix la intel·ligència artificial, les millores i avantatges que implica la seua aplicació a les empreses i per tant l’efecte de la IA en el desenvolupament i creixement de la província, estat de l’art i futur inmediano.

En l’esdeveniment s’exposarà com desenvolupar la carrera professional d’un enginyer en aquest camp de coneixement, cuales són les aplicacions empresarials de IA més demandades i casos d’èxit d’empreses de el Parc Empresarial AVIT  especialitzades en solucions IA.

Consulta tota la informació sobre la Trobada d’Alacant i reserva la teua plaça ací. La assistència a l’esdeveniment és gratuïta però d’inscripció obligatòria, per ser l’aforament limitat.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.