Blog

Segona Jornada SEOP “Networking amb RRHH”

El Servei d’Ocupació i Orientació Professional (SEOP) organitza una segona Jornada de “Networking amb RRHH” amb la col·laboració d’altres quatre noves empreses: Inside Technologies Advisors, KPMG, Televés i Tinámica.

És una jornada informativa en la qual aquestes empreses ens donaran la seua visió sobre quins Enginyers de Telecomunicació requereixen en les empreses tant per a Professionals Junior com a Sènior, amb l’objectiu de conèixer de primera mà la situació d’oportunitats professionals del mercat laboral per a la nostra professió.

Es realçarà el pròxim 22 de novembre a les 18h. Es pot assistir presencialment (Madrid) i també veure-ho en directe per el canal de Youtube. Pots consultar tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.