Blog

Jornada: Digitalització i Sostenibilitat Sector BIO

El dia 27 de novembre de 9:00 a 14:00 hores tindrà lloc la jornada “Digitalització i sostenibilitat BIO” en CIPF – Centre d’Investigació Príncep Felipe, saló d’actes. Carrer d’Eduardo Primer Yúfera, 3, 46012 València

La jornada té com a objectiu donar a conèixer les múltiples aplicacions i camps d’investigació de la BIO, els beneficis, amenaces, obstacles de la digitalització i alguns exemples en empreses del sector BIO.

Les noves investigacions i innovacions generen nous nínxols i noves oportunitats per al bioemprendimiento sostenible i economia humana que repercuteixen en la nostra societat amb l’aparició de nous productes i serveis que incrementen el benestar de les persones.

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.