Blog

La IA augmentarà les capacitats dels metges

Diu aquest article en el MIT Technology Review “la intel·ligència artificial no pot substituir als metges però els converteix en supermetges”.  A la IA se li dóna bé usar algoritmes per a reunir i analitzar gran quantitat de dades sobre símptomes, diagnòstics i tractaments. En algun cas fins i tot ha arribat a derrotar a metges en alguns diagnòstics. No obstant açò, l’atenció personalitzada que et pot brindar el metge, saber què dades buscar i veure detalls que podrien passar desapercebuts és difícil de substituir.

Conclou l’article que el que sí pot fer la IA és permetre manejar al personal mèdic moltíssima més informació de forma més ràpida i intuïtiva, fent que aquest deixe d’estar pegat a la pantalla teclejant i puga atendre millor als seus pacients.

Si vols pots veure l’article complet ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.