Blog

Jornada sobre Empleabilidad i Emprendimiento per a personal investigador

RUVID organitza la Jornada sobre Empleabilidad i Emprendimiento per a Investigadors.

La jornada està dirigida a investigadors, investigadors en formació, emprenedors científics, empreses, responsables de programes de doctorat, responsables de polítiques públiques d’I+D+i, professionals de RRHH i, en general, totes aquelles persones interessades a connectar a l’empresa amb el món acadèmic.

Tindrà lloc el pròxim dimecres 05 de desembre de 2018 en horari de 9:00-14:00h. en la Universitat Politècnica de València (Ciutat Politècnica de la Innovació, Saló d’Actes de l’edifici Groc, Edifici 8I Accés G %o2013 3ª Planta, C/ Enginyer Fausto Elio, s/n, València).

La inscripció és gratuïta a través d’aquest formulari.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.