Blog

Regala cultura aquest Nadal

Si encara no tens clar què regalar aquest Nadal et proposem un regal especial.

Dins de la línia Cultura COITCV/AVIT ,en el marc de l’acord amb el Palau dels Arts Reina Sofia per a la temporada 2018/2019, tria entre les sigueintes propostes:

  • I Masnadieri,  amb un descompte del 35%, per a l’actuació del 6 de febrer a les 20:00 hores. El preu final de l’entrada és de 77,35€ en zona 2. L’actuació es representarà en la Sala Principal (veure plànol).
  • Rigoletto, amb un descompte del 30% per a l’actuació del 14 de maig de 2019 a les 20:00 hores. El preu final de l’entrada és de 83,30€ en zona 2. L’actuació es representarà en la Sala Principal (veure plànol).
  • Concerte Lang Lang, amb un descompte del 20% per a l’actuació del 25 de març de 2019 a les 20:00 hores. El preu final de l’entrada és de 60€ en zona 2. L’actuació es representarà en l’auditori.

Reserva les teues entrades enviant un mail a coitcv@coitcv.org amb l’assumpte %o201CTítol de l’obra%o201C indicant el nombre d’entrades que vols reservar. El nombre d’entrades és limitat. Pots sol·licitar tantes entrades com vulgues.

NOTA: És necessari un nombre mínim d’inscripcions per a formar grup. Els interessats rebran via mail, la confirmació de la reserva i les instruccions per a formalitzar el pagament.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.