Blog

Reduint la bretxa digital intergeneracional

Es dóna per fet que joves i majors estan distanciats quant a l’ús de la tecnologia es refereix, doncs els joves la integren en la seua vida diària en major mesura. No obstant això, l’INE mostra que quasi la meitat dels majors de 65 anys van utilitzar internet en els 3 últims mesos i el 85% el telèfon mòbil.

La clau per a què usen la tecnologia, com és lògic, és fer que els resulte útil. Buscant eixe objectiu hi ha moltes aplicacions, dispositius o sensors que monitoren diferents paràmetres de la seua salut o els recorden prendre certa medicació quan és necessari. També la banca digital s’està adaptant a les seues necessitats.

Amb tot açò, segons afirmen en elconfidencial, la bretxa tecnològica entre generacions “no solament s’està reduint, sinó que va camí de desaparèixer per complet“.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.