Blog

Jornada técnicas para persuadir e influir positivamente. La Morfopsicología

El pròxim dia 20 de desembre de 16:15 a 19:30 hores en el CEEI València, en Av. Benjamí Franklin 12, Parc Tecnològic de Paterna (València), tindrà lloc la jornada ” Tècniques per a persuadir i influir positivament. La Morfopsicología”.

Al llarg de la jornada, es donaran pautes a seguir, perquè a través de la Comunicació No Verbal Científica, s’obtinga una útil i pràctica informació a l’hora de dirigir la gestió de les persones que puguen tenir al seu càrrec, i amb les quals interacciona diàriament (clients, proveïdors, socis%o2026).

La jornada és gratuïta prèvia inscripció.

Per a més informació punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.