Blog

Beques LINGUA VLC

La Fundació Universitat-Empresa (ADEIT) de la Universitat de València i el Ajuntament de València llancen les beques Lingua amb el principal objectiu de promoure l’empleabilidad de les persones titulades per la Universitat així fomentar i reconèixer l’ús d’idiomes.

Les beques, consistents en l’estada formativa de persones titulades universitàries en empreses o entitats durant un període de sis mesos en les quals s’utilitze un nivell C d’un idioma estranger, estan remunerades amb 850 euros al mes, a més de 3.000 euros addicionals en finalitzar el semestre.

En el cas de les empreses, mitjançant les Lingua tindran l’oportunitat de comptar amb personal qualificat amb un nivell d’idioma C, a més d’obtenir una bonificació d’1.200 euros per beca.

La formació haurà de començar en el primer quadrimestre de 2019. Consulta tota la informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.