Blog

Jornades: Projecte d’Oficines de Transformació Digital

El Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de la Comunitat Valenciana (COIICV) llança el projecte d’Oficines de Transformació Digital amb l’ajuda de red.es, dirigit al grup d’activitat M (Activitats professionals, científiques i tècniques) Activitats professionals, científiques i tècniques.

El projecte es presentarà en una sessió inaugural que se celebrarà el pròxim 24 de gener a les 18:00hen la seua seu central de València (Av. França, 55).

El projecte compta amb 90 sessions gratuïtes en les seus de les tres províncies que el seu objectiu és aportar coneixement en l’àmbit de l’emprendimiento digital i divulgar tant la necessitat com els avantatges de digitalitzar tot tipus de negocis.

Per a donar-li difusió entre el nostre col·lectiu, el COIICV explica amb la col·laboració del COITCV. En aquesta sessió inaugural s’impartirà la Masterclass: Transformació digital: opció o necessitat. Pots veure el programa de la sessió inaugural i inscriure’t ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.