Blog

XI Convocatòria premis @asLAN

Ja està obert el termini, fins al 28 de febrer, per a presentar candidatures als premis @asLAN. Aquests guardons serveixen per a identificar, premiar i divulgar els projectes tecnològics que han contribuït a desenvolupar nous serveis, millorar l’eficiència o reduir costos en les Administracions Públiques.

Són les pròpies administracions públiques les qui han de presentar-se per tant, si has sigut proveïdor d’estes, anima-les a que ho facen. L’objectiu d’estos premis és ajudar a divulgar els casos d’èxit i que puguen així ser exemple per a altres administracions.

Pots obtenir més informació o presentar una candidatura ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.