Blog

Primera Edició del Premie Fundació Talgo a l’Excel·lència Professional en la dona Enginyera

Aquest Premi, nou a Espanya i dotat de 25.000 euros, té com a objectiu el contribuir a superar la barrera de la desigualtat social exitente entre homes i dones, així com fomentar i valorar la rellevància i importància de la dona tant en l’Enginyeria, com en la indústria, reconeixent-se també el seu treball i dedicació.

En document adjunt podràs trobar les Bases per les quals es regeix aquesta “Primera Edició del Premie Fundació Talgo a l’Excel·lència Professional en la dona Enginyera” les candidatures de la qual hauran de presentar-se en la Secretaria del Premi abans del 14 de març de 2019.Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.