Blog

Els drones han arribat per a quedar-se, nous perfils professionals.

L’ús dels drones s’està multiplicant, convertint-se en una eina de treball cada vegada més habitual en les empreses i transformat les seues activitats.

Actualment hi ha més de 2.000 empreses dedicades a drones que es troben registrades en l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA). La Comissió Europea calcula que els drones generaran entorn de 150.000 ocupacions en la Unió Europea fins a l’any 2050, la qual cosa suposa un ampli horitzó d’oportunitats.

Aquests poderosos aparells no solament proporcionen oportunitats laborals a els qui els condueixen, sinó que a més han generat nous perfils professionals derivats d’aquesta pràctica: Mecànics i tècnics especialitzats, Desenvolupadors, Editors gràfics, Analista de dades…

Si no saps què oportunitats laborals ofereix el seu ús, pots veure l’informe oferit per Randstand ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.