Blog

Informe Dones en l’Economia Digital a Espanya 2018

El informe Dones en l’Economia Digital és el primer informe a Espanya que analitza la presència i participació de la dona en els estudis i ocupacions tecnològiques i digitals a Espanya.

Segons l’informe, cada vegada són menys els joves que opten per carreres tecnològiques, i les competències i habilitats dels professionals no sempre són els que millor s’adecuan a les necessitats de la indústria.

A més, la tendència indica una preocupant reculada en la participació de la dona en un dels sectors econòmics més trasversal i transcendent per a l’economia, els efectes perversos de la qual sobre l’ocupació o la desigualtat podrien veure’s agreujats si la meitat de la població en el seu conjunt i més de la meitat de la població universitària no formen part d’ell.

Coneix les dades. Descarrega’t ací l’informe.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.